Kas yra Rotary klubas ir kokia jo tikroji misija?

Rotary klubas – tai organizacija, vienijanti verslininkus ir visuomenės lyderius. Klubo misija yra teikti humanitarinę pagalbą visuomenei. Jos nariais gali tapti ne kiekvienas, bet tik gavus pakvietimą iš jau klubui priklausančio nario. Klubui priklauso nemažai garsių asmenų. 1990 m. klubas išplėtė savo veiklą po visą Sovietų Sąjungos teritoriją. Dabar pasaulyje egzistuoja ~ 30 000 klubų su maždaug 1.2 mln. narių.

Rotary klubo funkcija nėra tik humanitarinės pagalbos teikimas ir aukštų etikos normų sklaida visuomenėje. Rotary klubo nariai yra verbuojami į įvairias pasaulinio rango organizacijas tokias kaip Jungtinės Tautos, Unesco, Pasaulio bankas ir kt. Tokio tipo socialiniai klubai yra naudojami pritraukti ir papildyti masonų sąrašus naujais nariais. Klubas gali veikti kaip žemesnio lygio organizacija, vykdanti arba veikianti pagal masonų lyderių instrukcijas (galbūt jiems patiems to nesuvokiant). Šio klubo nariai gali būti pasitelkiami užduočių vykdymui lokaliuose pasaulio taškuose vietiniu lygiu, pvz. laimėti rinkimus. Rotary klubo nariais neatsitiktinai pasirenkami jau įtakingi valdžiai arba perspektyvūs asmenys. Ne veltui tokių klubų veikla vykdoma su dideliu slaptumu. Geri darbai paprastai vykdomi šviesoje.

Mano asmenine nuomone, šių klubų veikla – tai globalistų planas dominuoti intelektualinėse, visuomeninėse ir  politinėse erdvėse. Visas pasaulio ir mažų šalių elitas turi būti kilęs iš globalistams palankių organizacijų ir judėjimų. Taip bus užtikrinta globalistams palankių judėjimų monopolija, o bet kokios kitos gimusios naujos idėjos ir organizacijos, nepalankios globalistams, bus pasmerktos nebyliai opozicijai, kamuojamai finansinių resursų trūkumo ir nesugebėjimo pritraukti vidutinybių-karjeristų  į savo gretas.

Informacijos šaltiniai:

http://www.trosch.org/bks/msnc/masonry-exposed.html

Rotary ministrai

http://www.trosch.org/help.html

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • Kęstas  On 2011/01/04 at 23:08

    Manau, tuomet, kai daug žmonių žinos apie globalistų klaną, jau bus per vėlu ką nors pakeisti. Tik žūtbūtinė kova su ginklais padėtų nugalėti globalistų klaną.

  • docentas  On 2011/01/05 at 10:08

    Daug žmonių žino, mažai kas nori prabilti.

Leave a comment